Pixi Julbox

I första adventspåsen som öppnas idag kommer sonen hitta Pixibox Jul. Fick erbjudande att titta lite extra på den och klart jag nappade då boxen verkar helmysig och ändå var planerat som inköp till sonen! Efter en genomgång och lite pixiboks läsning av mig stoppades boxen ner i påse nr 1. Ska bli spännande och se vad Jakob tycker!

Själva förpackning gör inte mig besviken, mycket färg, glädje och dessutom är den illustrerad av Ingela P Arrhenius som är en favorit! Boxen innehåller 10 pixiböcker med följande titlar: Adventskalendern, Jesu födelse, Ojsan, Tekla och tomten, Julens ABC, Ulf och Kajsa gör julgranspynt, Bo firar jul, Tomten och tomtens bror, Ville och vilda - tokig i julen, Emilias jul och Julsånger.

De 10 små böckerna är en bra blandning att läsa fram till jul. 6st böcker med små sagor, Adventsklaendern, Ojsan Tekla och tomten, Bo firar jul, Tomten och tomtens bror, Ville och vilda - tokig i julen och Emilias jul. Av de fyra andra böckerna är en som en pekbok, Julens ABC (illustrerad av Ingela P Arrhenius =) ), en innehållande julsånger, en om Jesus födelse (kanske går under saga för en del, men för mig blir det varför vi firar jul) och till sist en liten bok om julgranspyssel, Ulf och Kajsa gör julgranspynt.

Känns som att någon bok passar yngre (är från 3-6år), någon som mer tilltalar 6åringen. Fast jag tror min 2åring kommer vilja höra alla böcker. Helt enkelt en bra blandning både gällande variation och ålderspassande. Helt klart värt ett köp om du har yngre barn!

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Helly sa…
En härlig första advent önskar jag dig!
HA en trevlig första advent. De där böckerna har dottern också och de gillas skarpt här hemma
Hej himla fin blogg! Vi julbloggar också, kika gärna in och lämna en komentar! :)
Anna!
Tävlingen är förlängd till den 10:e. Så blogga gärna om den, men du behöver inte kommentera det hos mig - du har redan dina lotter =)
Lycka till!
//Jessica

Populära inlägg