fredag 21 september 2012

Årgångspepparkaka 2012 - Havssalt

Cakenet har släppt vilken smak det blir på årets årgångspepparkaka och smaken är havssalt! Spännande tycker jag. Cakenet skriver själv om årets årgångspepparkaka så här:

"Pepparkakan passar perfekt till mild färskost, en bit brie, lagrad prästost eller varför inte helt naturell. Dryckerna som passar till den är flera, vinterns rykande glögg, ett glas rödvin eller varför inte julmust.

Årgångs pepparkaka 2012 bakas förhand med omsorg på Lindhs bageri i Hälsingland.

Köp i tid, Årgångspepparkaka 2012 bakas i begränsad upplaga"

Bild: Cakenet

Hoppas att jag kan hitta den i en affär nära mig i höst, för som sagt, låter spännande med pepparkaka och havssalt i ett. Vad tycker du?Info om Cakenet finns bland annat på facebook.

10 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Det låter lite spännande tycker jag :-)

Linda sa...

Åhh det där låter ju mycket spännande... Undra vart man får tag i dom?? Passa nog fint till Blossa 12 :-)...

Emma sa...

mums!! :)

Maries strålande jul sa...

Låter spännande, jag har aldrig sett dem i butik, undrar om de säljs i mina trakter..

Erika Jonsson sa...

Kul att se att bloggen är igång igen! Tiden går ju fort, så det där med adventsfika kanske inte är så avlägset trots allt...

Helly sa...

Jag har alltid lite mer salt än vad recepten säger i tex vetebullar eller scones. Tycker det blir bättre kontrast till det söta så detta kan nog vara nått för mig.

Victorias Jul sa...

Vilken snygg burk, jag hoppas på att hitta en burk jag med men chansen lär vara liten då jag bor i en liten stad i norrland

Anonym sa...

Om man gillar goda ostar så känns det ju helt rätt! Gott!

Ida sa...

Vad kul å läsa att så många är nyfiken på denna pepparkaka. Och ännu roligare är att jag faktiskt är en av dom som ska baka dom där peppisarna :-) så dom kommer produceras i våran lilla by Bergsjö som ligger i Hälsingland :-)

Anonym sa...

Hej snart kan man köpa den på www.ordmarktstore.com hälsningar Ingela som har formgett förpackningen.

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...