söndag 19 september 2010

Jul på IKEA 2010

Mindre än 100dagar kvar ni till Julafton och ännu mindre till allt julmys drar igång! Tycker egentligen inte om när affärer plockar fram julsaker för tidigt, men kan ändå inte sluta att gå och leta lite efter julsaker på IKEA när jag är där nu titt som tätt (håller på att flytta). IKEA är ändå lite ok att de börjar ganska tidigt då man oftast inte är där ofta =). Igår såg jag pappersmuggar och papperstallrikar som heter NYSNÖ, men inget mer på IKEA. Mönsterna såg riktigt fina ut. Nu när jag googlar på IKEA och NYSNÖ vad hittar jag om inte en katalog med en engelsk version av IKEAs vinterkollektion! Hoppas att det är precis samma som i Sverige för det ser väldigt bra ut! Mycket rött, vitt och blått. Speciellt deras nya inslagningspapper samt andra inslagningssaker ser helt underbara ut! Längtar lite till jag får klämma på dem i verkligheten. Klicka HÄR för att komma till katalogen online.

Foto: IKEA

10 kommentarer:

Lalolandet sa...

Åh, det såg lovande ut.
Jag gillar det traditionella...men så j´gillar jag det radikalt kitshiga också =D

Maries Julstuga sa...

Åh, där fanns mycket fint i år, jag gillar de traditionella julfärgerna.

Lisa sa...

Så kul att det börjar packas upp julsaker nu, jag har faktiskt redan beställt årets julgardiner ;)

Christmas Time sa...

Jag håller med dig. Det är inte roligt när de börjar för tidigt med julpynt i affärerna. Man har hunnit titta igenom allt redan innan 1:a advent 10 gånger ungefär. :P

Anna sa...

Håller med dig Marie om att det traditionella alltid slår högst, men ibland kan även jag bli lite kitschig (kanske mest i tanken =) )precis som Lalolandet.

Vacklar precis som jag alltid skriver om varje år om det här med när julsaker ska komma fram i affärerna. Jag längtar, men som Christmas Time skriver så är det ju inte roligt när man hinner tröttna på alla saker innan julen ens är här.
/Anna

SaraOtto sa...

Åh va underbara grejer! <3
Jag längtar verkligen efter att jag får julshoppa på IKEA!

Lisen sa...

Vilka fina papper får nästan lust att åka till Ikea på studs! och vilken mysig blogg!
Kommer absolut titta in lite då och då och följa dig i väntan på julen :)

Ha det bra!
Lisen

Elin - Julbloggen sa...

jag brukar inte gilla IKEAS julgrejer..

Anonym sa...

Wow!! Jättemycket fint på IKEA!

Jag pillar din blogg. Kommer säkert tillbaka.

/Julälskaren Mia

Sanna sa...

Fina inslagspapper! :)

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...