Årets Adventskalender

Adventskalenderns varande eller icke varande var länge okänt hemma hos oss. Eller iallfall hur den skulle se ut för ett paket varje adventssöndag bestämdes för en tid sedan. Man kan ju tycka att en jultok som jag skulle ha allt klart tidigt, men icke. I lördags kväll alldeles för sent syddes fyra tygpåsar av ett tyg som blivit liggande efter jag sytt en tygtavla för några år sedan. Dessa påsar ska sedan förhoppningsvis kunna återanvändas till nästa år. Inköpet från Göteborgsresan för ett tag sedan, mässingsstjärnan från Svenskt Tenn gjorde kalendern blev sådär fin och bra som jag önskade.

Foto: AnnaJanson

Och ja, det blev bara 4 påsar trots 2 barn. Lillebror är inte så angelägen om att öppna paket än, snarare leka med emballaget och det går ju trots bara ett paket. Vad var det i påsarna då? Jo igår fick de var sin röd fin fluga att använda under alla julkalas i år (och för framtiden). Framöver kommer de hitta en loppisfyndad bok, en CD-skiva med julsånger samt två små fingerdockor.

Kommentarer

AL sa…
Den blev ju jättefin! Och så clever med Betlehemsstjärnan :) Vilken superkvinna du är som sätter dig och syr sådär när barnen lagt sig trots gäster och allt.
Anonym sa…
Det var väldigt fina påsar! Och lät som perfekta adventspresenter!
Christoffer sa…
Jag håller med ovanstående, tycker absolut att det blev fint! Jag gillar kamelerna. Hur gjorde du dem, eller var det färdigtryckt?
Anna sa…
Kul att ni gillade den! Tyget är en favorit från spirainredning, vet ej om de fortfarande har det kvar, www.swetrend.se har ibland haft det lite billigare.

Populära inlägg