Det smyger sig på...

Det läggs till lite dag för dag hemma, julen håller på att smygas in, men sakta. Igår hittade jag en billig fin Julros på Willys och kunde inte låta bli att köpa den. Blommor tycker jag är perfekt att smyga in lite före advent om det bara kliar i fingrarna få att få göra det juligt hemma. För även om jag gillar julen är det lite magiskt att vänta till advent med det mesta och då vräka på och märka skillnaden stort då!

Foto: Annajanson


Foto: Annajanson
Bollljusslingan i bakgrunden är en favorit och känns sådär höstmysig utan att vara julig. Ja bollslingan hänger ju där permanent så julig är den inte tycker jag. Och kanske får det flytta när julstjärnan sätts upp i fönstret och lysa upp i ex vår mörka hall.

Foto: AnnaJanson
Bokhögen som väntar på att tavellisten kommer upp i köket har fått sällskap av lite vintriga/juliga böcker. Perfekt att ha nära och bläddra lite i när inspiration behövs!

Hur gör ni hemma? Smyger ni in? Inte en pinal före första advent eller är redan allt påväg fram?

Kommentarer

AL sa…
Aaah, här smygs det också sådär lite lagom för att som du säger, braka loss till första advent.
Samma här, smyger för fullt. Men vill egentligen helst vänta till 1.advent...Skrev precis ett liknande inlägg som ditt, om smygande. Så ser jag nu att vi är flera som smyger omkring.. ;)
Helenes Jul! sa…
Vilka härliga bilder, ljuvligt stillsamma och sköna.
Inger ro och lugn.

:-)
Sandra sa…
Jag smyger också. Fast fortsätter smygandet lite i taget fram till dagarna innan jul när det blommar ut för fullt.

Populära inlägg