Rifle Paper Co - juledition

Jag älskar fina papper och köper lätt på mig lite för mycket fint, ingen bra egenskap i ett ekotänk, så det vore ju dumt att visa er med och kanske understödja fler paperoholic, men jag måste för de är superfina!
Har sneglat på Rifle paper Co ett tag och deras ljuvliga kort, anteckningsböcker, prints och har hittills ej gått banans, men efter att ha sett att de har en julkollektion vet jag ej hur det kommer gå. Jag som planerat att försöka "klara" mig på de papper, julpapper, pyssel mm saker jag har och inte köpa något nytt i år. Får väl se hur det går efter kvällens upptäckt. Tur att de iallafall har lite ekotänk i sin produktion. De använder FSC-certifierat papper med återvunnet innehåll och miljöansvarstagande skrivare, läs HÄR.

Bild: Rifle Paper Co

Bild: Rifle Paper Co

Bild: Rifle Paper Co

Bild: Rifle Paper Co

Bild: Rifle Paper Co
Bild: Rifle Paper Co
Visst är de ljuvliga! Har ej sett dem i någon affär än. Men jag vet att både webaffären Julias vita drömmar och Mokkasin säljer Rifle Papper Co. Jag gissar på att båda kommer att ha lite jul Rifle Paper Co till försäljning i höst. Har även fått reda på att en favorit webbutik Medvetenmini snart får in Rifle Paper Co, Hurra säger jag till det!


Kommentarer

Gud så vackert det första var! Skulle nog inte kunna låta bli att köpa det om jag fick syn på det i butik :)
Åh vilka vackra papper! :)
Jättefina, just pappersprodukter har jag också en tendens att köpa på mig mer än jag behöver och försöker tänka efter innan men ibland misslyckas jag..
Hej Anna.
Jag får också in Rifle paper i butiken ( www.medvetenmini.se) i nästa vecka <3 <3 <3! Otroligt mycket fint!
Anna sa…
Oj vad kul och bra Ebba! Hurra för det! Har tänkt på att det borde passa i ditt sortiment!

Populära inlägg