torsdag 5 september 2013

Glöggnyheter 2013

Idag har Blossa släppt smaken för sin nya årgångsglögg och inte blev någon mycket klokare för det. I år heter glöggen Dalecarlia och smakerna är influerade av Dalarna. Det står inte vad glöggen innehåller för smaker, utan är för glöggdrickaren att känna efter själv. Erika på bloggen Tomtens Dotter var på pressvisningen och har smakat på den. Klicka HÄR för att höra hennes omdöme. Flaskan är dock riktigt snygg, synd att jag ej gillar starkvinsglögg! Tyvärr ser jag inga lätt- eller alkoholfria glöggnyheter från Blossa i år vilket jag tycker är lite tråkigt.

Bild: Blossa


Några som däremot verkar ha spännande nyheter på glöggfronten i mitt tycke är Saturnus. Fick precis reda på via bloggen Arildsdottir att det kommer en ny Päronglögg (2,2%) och en Glögg med smak av Delicatoboll (Alkoholfri), låter riktigt lovande. Först tänkte jag delicatoboll, usch, men å andra sidan - choklad och glögg brukar funka bra ihop!

Bild: Saturnus


2 kommentarer:

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

sv: Tack detsamma verkligen! :) ja men absolut! Passar ju alldeles utmärkt på glöggpartyn. :)

Anna Linda sa...

Alltid dessa märkliga smaker. Dalarna? Delicatoboll?

Hur vore det om de kunde koka ihop den perfekta klassiska glöggen i en mindre söt alkoholfri variant. Det vore nåt!

Pärla julsaker

Min sjuåring pärlar för glatta livet på fritids och det verkar ha smittat av sig på hela gruppen. Kul tycker jag och det verkar som att juli...