Fortsätt till huvudinnehåll

Julskum Vinteräpple

Har ni prövat Cloettas nya Julskum för säsongen med smak avVinteräpple? Har precis fått tummen ur och köpte en påse för några dagar sedan. Ingen smak sensation på ett sätt, men de är lika goda som vanliga juleskum tycker jag. Äppelsmaken tycker jag man känner mest på slutet. Makens kommentar var att smakar juleskum olika? Jag trodde alla smaka likadant.

Foto: AnnaJanson

Det jag tyckte var lite roligt med själva påsen var att det var plats för frimärke och adress rader på baksidan! Nu undrar jag naturligtvis om det funkar att skicka den på posten utan emballage och tänkte pröva det. Någon som vill vara med i testet och bli mottagare av påsen? Skriv i så fall en liten kommentar med mailuppgift så kontaktar jag dig för adress uppgifter. Är ni många så drar jag lott på söndag bland er som kommenterat.

18/11 Drog lott ikväll bland de som ville vara med i testet och Suzette blir den som är med. Så nu är det snart bara att vänta på om den dyker upp hos henne.

Foto: AnnaJanson
Ps. Glöm inte att tävla om den fina Lucia illustrationen i förra inlägget!

Kommentarer

Anna L sa…
Innan man skulle tacka nej till juleskum... :D
dagotto__@hotmail.com
Lillie sa…
Jag kan gärna vara mottagare (a) Har inte provat dom innan och jag älskar juleskum :) lillie.walden@ymail.com
Anonym sa…
Klart jag vill vara mottagare och funkar det så ska jag köpa en och skicka vidare;)

www.suziettan.blogg.se
suzette.johansson@hotmail.com
Anonym sa…
Spännande smak, prövas gärna:)

Linda H
lindazz11@hotmail.com
Flipfloppan sa…
Jag tyckte faktiskt inte de var särskilt goda. Dålig smak och det kändes helt fel och inte alls juligt. Lycka till ni andra som tävlar.
Åhh vill vara med!!! alex_andra7@hotmail.com
Thereses jul sa…
Jag har inte smakat på dem ännu. Tycker de har vart lite knepiga att hitta faktiskt...

theresesjul[a]hotmail.com
kajsasjul sa…
Var har du fått tag i den stora muffinsformen?? :)
Anna sa…
Blomkrukan i tunn veckad plast är köpt på Epok i Linköping. Finns även att köpa på nätet har jag sett: http://www.magasinhemmavid.se/sv/krukor/
Matilda sa…
Vill gärna vara med!
Bor i Finland och här får man ju inte tag på dessa (och inte de vanliga skumtomtarna heller för den delen)!

matildas.kafferep@gmail.com

Populära inlägg i den här bloggen

Smällkarameller

Här är det snö och minusgrader ute på morgonen, inte helt fel för julkänslorna. Så jag fortsätter med de känslorna idag och presenterar ett riktigt klassiskt julpyssel - Smällkarameller, det julpysslet alla nog gjort som barn. För mig var det några år sedan sist och lite ringrostig var jag allt, därför gjorde jag en lite beskrivning till er kära läsare som kanske känner samma som jag. Som barn gjorde jag många julgranskarameller som fick hänga i min och mina syskonsgran. Jag tycker de är fina i granen, men även att hänga som dekoration te.x på ett skåp för att få lite extra julkänsla. Sen är det trevligt att stoppa i lite godis till julgransplundringen, kan bli så att man glömmer vad som är där i och tjungondag knut får man sig en överraskning.

 Du behöver silkespapper, bokmärke eller annan dekoration på, lim, sax, toarulle (eller annan stadga i mitten) samt snöre (som glömdes på bilden. Jag använde två halva ark silkespapper som läggs dubbelt. Vill man ha mer "krus" tar man…

Gör din egen julbock

Karolina på bloggen  It´s a house gjorde förra året sin egen julbock i granris. Super snygg att ha utanför dörren eller i trädgården. Har flera året varit på väg att köpa en på julmarknader, men aldrig fått tummen ur. I år blir jag extra sugen och jag vet att vår lilla julmarknad i Strömsberg brukar ha granbockar, för tyvärr finns nog inte tiden eller energi att fixa en själv. För er som funderar på att göra en egen, klicka på bilden så kommer du till Karolinas beskrivning.


Vika papperspåse

jag har varit hemma hos mina föräldrar en sväng. Min mor ska ha julpyssel på jobbet på måndag och de ska bland annat vika papperspåsar, så vi gjorde några modeller =). Papperspåsar är perfekt att ha och stoppa godis, julklappar, kakor mm runt jul och ge bort. Storlek kan förändras i oändlighet, du bestämmer. Vi vek två olika sorters påsar; den första behöver man papper (använde oss av lite tjockare julklappspapper), (sax) och lim (påsen i beskrivningen är gjort utifrån ett pappersark i A4 storlek). Till den andra sorten behövs ett valfritt stort paket att vika utifrån, papper, (sax) och lim. Vill man tänka på miljön kan man återanvända gammalt julklappspapper eller tidningspapper.

Foto: AnnaJanson1. Pappersark i A4 storlek. 2-4. Vik in kortsidorna så att de överlappar varandra och limma ihop. 5. Vik upp ena sidan där botten ska vara, tänk på att botten blir ungefär hälften av det du viker upp. 6-7. Vik enligt bilden. 8. När du vikt ihop botten limma ihop med limstift. 9. Påsen är kla…