Minvimplar av washitejp

Att göra minivimplar av washitejp är en ganska enkel sak och kan användas till lite allt möjligt. Det som behövs är en eller några snygga tejper, ett fint snöre och en sax. Perfekt att sitta en kväll och pyssla lite om det ändå bara blir slösurfande eller sappande framför tvn

Bild: AnnaJanson
 Klistra tejpen ca 2cm över snöret så att det blir dubbelsidigt med en önskad bredd mellan vimplarna. Klipp sedan till ändarna i den form du vill. Minivimplarna är fina att ha till ex kort, dekoration på borden, dekoration på blomsterkruka, ljuskopp, inslagning av paket... det är din fantasi som sätter stopp för möjligheterna =).

Bild: Anna Janson

Kommentarer

Jessica sa…
SUpertips - både fint, gulligt och bra att dekorera med - tack!
Em sa…
Men så sött! Riktigt fint
Johanna sa…
vilken underbart tips! det vill jag också testa :)
Helly sa…
Älskar denna tejp!! Köpt på mig mängder. Har gjort minivimplar på tandpetare och satt i snittar. Litet men effektfullt!
Så himla fint! Än har jag inte hakat på washitrenden, men det kommer. Var så säker.
Så fint! Jag har mest använt waxhitejp när jag srappar men man kan ju ha den även till annat fint. Gillar snöret du har använt.
Anna sa…
Kul att ni är många som gillar mitt lilla pyssel. Kmmer nog komma mer med washitejp under hösten.
Åh jösses vilken fin vimpel! En sån måste jag göra! :)

sv: Ja jag väntar också på 101 idéer, är så pysselsugen så jag tror jag spricker snart! :) Jag gillade faktiskt Allers julmagasin, den brukar vara en av favoriterna men förra året föll den platt fall så därför hade jag inga höga förväntningar i år, men den var väldigt mysig coh traditionell i år :)
Guu vilket bra tips!

Kram
Ina

Populära inlägg