Julpyssel 2012

Är hemma med sonen som åkt på dubbelsidig öroninflammation, ögoninfektion mm så nu är det mest film med Pippi och Byggare Bob i soffan som gäller. Avsnitten börjar jag kunna nu så då är det istället perfekt att inventera pyssel förråd och planera julpyssel bredvid sonen i soffan. Planen är att bjuda på minst ett julpyssel tips varje vecka fram till julafton. Det kommer bli beskrivningar på både klassiska pynt och förhoppningsvis lite nyare julpyssel för er med. Har varit på Panduro och inhandlat lite smått och gott, bland annat en pappersskärare (kanon att ha!) och julorgamipapper.

Foto: AnnaJanson
 Min mor som var på Gekås i måndags kom med en sats med julfina papper att pyssla med. Hon hittade även fina julpolkagriskäppar som jag fick, mammor är allt bra dom! Sen har jag fyndat julbokmärken billigt i somras och samlat på mig annat fint under året.

Foto: AnnaJanson


Det kommer nog bli en hel del papperspyssel då det är sånt jag gillar mest. Med papper, sax, lim och snöre kommer man långt! Har ett litet pysseltips idag här på slutet med. Har kommit på att washi/papperstejp är perfekt att göra små hjärtan av. Sätt två bitar snett över varandra och klipp till kanterna och vips så har du ett hjärta. Använd samma tejp, eller använd två olika. Hjärtana blir sedan fina både på juletiketter, kort och mycket andra julpyssel. Hjärtana kommer säkerligen dyka upp framöver i mitt julpyssel =).

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Helly sa…
åh nej stackars lillkillen! Mysigt att då ha en pysslande mamma nära sig. Ser fram emot allt ditt pyssel!
Johanna sa…
Ja stackarn! men håller med Helly, mysigt pyssel, och ser fram emot resten :)
Flippis sa…
Geniat med tejpen!! Ser fram emot mer pyssel, det är en väldigt rolig tid nu ju1 ;)
Hoppas sonen kryar på sig snart. Spännande att få läsa dina pyssel tips sedan. Det ser jag framemot
Johanna.B sa…
Så mysigt att du är på gång igen med allt julande. Längtar faktiskt.. Har även jag en julkategori i shoppen i år. Ska fyllas på med julkort bland annat!

Kram
/Johanna
Alltid mysigt med julpyssel! Särskilt med lite julmusik i bakgrunden! :)

Populära inlägg