Tejp på allt

Washitejp är riktigt hajpat just nu, speciellt på alla stora inredningsbloggar. Även jag har fallit i tejpträsket och gillar dessa tejpar skarpt. Super att de inte fastnar utan går att återanvända och ta bort utan märken på flera saker. Jag har nu laddat upp med flera till att slå in paket med, sätta upp julkort på väggen och dekorera saker med. Finns nog en risk att jag sitter med ännu fler rullar innan julen är slut. På webshopen DarlingThings har de en med romber i guld-rött, inte helt fel i min ögon! Har du stött på Washi tejp och vad tycker du om det?

Bild: AnnaJanson

Kommentarer

Helly sa…
åh jag älskar mina tejper! Så här gjorde jag med några värmeljus. Ganska så sött faktiskt. :)
http://hellysjul.blogspot.com/2011/08/tjusig-ljusig-tejp.html
julstugan sa…
Gillar också mina tejper, använder den mest i scrap sammanhang men även till paket.
Åsa sa…
Åh - jag har bara sett dem, inte använt, men nu ser jag ju att jag är tvungen att testa, det verkar ju väldans praktiskt! Tack för tipset!
Jul hos Tess sa…
Har kikat lite på såna innan, men aldrig vågat mig på att pröva. Du kan väl lägga upp lite bilder när du gjort något med dem, så man kan få lite inspiration? :)
Jag har använt till min scrapping, mysiga och fina!
Jättefina! :) Köpte något liknande på Rusta förra året!
Jenny sa…
Åh, detta måste jag testa! Verkar bra att kunna återanvända också. Men länken funkade inte :( för mig i alla fall. Men jag ska googla namnet och kolla efter dem. Nån som vet om man kan köpa dem i vanlig butik också (och helst i Göteborg)??

Populära inlägg