torsdag 15 september 2011

Husmorsskolan firar jul hemma hos UnderbaraClara

Jag ser med spänning fram emot första måndagen i december och då inte bara för att min son fyller ett år då utan även för att en av mina favorit bloggare, UnderbaraClara kör igång sitt julradioprogram då. Det är P1 programmet Husmorsskolan som kommer som en julvariant. Clara kommer att baka, stöpa ljus och pyssla på bästa sändningstid. Hade nästan önskat att det vore på tv, men radio känns lite roligt och spännande med. På radio får de ju jobba med stämningen lite annorlunda jämfört med tvn där man får bilder hela tiden.

Bild: UnderbaraClara

Föresten, visst måste det vara hos UnderbaraClara som tidningen Family living varit och fotat ett julomslag? Det är iaf vad jag tror efter att ha läst Claras blogg och tidningens facebooksida. Kulkul tycker jag. Kommer nog bli ett härligt julstämningshöjande omslag.

2 kommentarer:

Helena - Hellys Jul sa...

Sv: Ja, barnen har en förmåga att ta över ytor ;) Vår dotter på 10 månader kryper nu omkring och drar i allt och mina påsar och lådor är sååå intressanta, de prasslar ju... Sonen har slutat dra. Tack för det!
Har precis upptäckt Family Living. Mycket trevlig. Spännande att se om din spaning är rätt.

Svensk Jul sa...

Ska bli så roligt att följa :-)

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...