Paketkalender

Snart är det första december och då start på alla årets julkalendrar. Jag för min del ser fram emot att få öppna min Body Shop kalender som redan står här hemma och väntar på december. Det vanligaste är väl att en paketkalender innehåller 24paket, men jag tycker att 4 paket, en för varje Adventssöndag kan vara väl så mysigt och bli till en nedräkning. Om det endast är fyra paket kan de vara lite mer värdefulla och inte bara massa små plock som det lätt blir annars. Det kan exempelvis bli en trevlig present till värdarna för ett glöggfest i början av december, en vän du vill göra glad eller till någon annan som du tycker om. Om det bara är fyra paket blir det lättare att göra riktigt fina paket som blir till dekoration i sig i ett hem.


Foto: AnnaJanson

Till kalendern ovan användes papper från House Doctor inköpt på Grönbergs Interiör samt julpapper från IKEA. Siffrorna är från Walther & Co och finns hos Peterssons Rum.

Idag ska jag bege mig till Peterssons Rum för att hjälpa till att göra julfint där. Ska bli riktigt skoj! Imorgon har de julpremiär med glöggprovning i affären. Bor du långt bort, men tycker att de har något fint, hör med dem för är det inte allt för stort går det säkert att skicka!

Kommentarer

Vi har också alltid adventspresenter. Det är mysigt att varje söndag få en presse till frukosten och tända ett ljus till.

JAg hade inte bangat 24 presenter, men det är svårt att köpa 24 småsaker till sambon. Mig kan man ge ett glittrigt sudd liksom, men han är mer kinkig =)

Vi ger även min mamma en adventskalender och hon ger oss, det är mysigt. Men...jag måste nog sätta fart och skaffa dom där snart.
Therese sa…
EXAKT så resonerar jag med, så här är det fyra lite bättre adventsklappar istället för en massa småkrafs ;-) KRAM KRAM
Therese - Sockenvägens Söta
Amanda sa…
Avis på dig! Jag hade också velat ha en kalender från The body shop!
Ellen sa…
Jag älsar verkligen denna idé! Så super mysigt och smart. Och riktigt fint ha du gjort det också! Jag ska verkligen försöka införa detta som en tradition hos oss :)

Populära inlägg