Grönbergs Interiör

Grönbergs Interiör är affären med Göteborgs finaste julskyltning enligt mig. Inredningsaffären brukar ha julskyltnings premiär runt Allahelgona så jag blev mycket glad när jag upptäckte att de var en vecka tidigare i år än vad de brukar. Annars hade jag ställt in mig på att missa det då jag flyttar från stan.

De brukar hålla stängt några dagar innan för att ställa affären i julordning och det är inte bara fram med lite julsaker i den här affären utan här målas det om, tapetseras om, sätts upp nya små väggar mm. Många förändringar sker i butiken på de dagar de håller stängt och det blir alltid ett mycket bra resultat tycker jag. Det är en mycket engagerad och trevlig personal i butiken som troligtvis får ganska lite sömn dessa dagar innan julpremiären, med tanke på vad de presterar i affären. Varje år har det ett tema på sin julskyltning och i år är temat Prinsessan på Ärten. I skyltfönstret finns följande liten skylt:

Foto: AnnaJanson

På gatan utanför är det första du möts av massa vackra blommor och zinkhus mm. Tittar du i skyltfönstret i årets julskyltning hittar man en vacker prinsessäng med en stor ärta under madrassen och en vackert dekorerad julgran bredvid. I Andra fönstret en annan julgran som är vacker att titta på trots avsaknad av barr.

Foto: AnnaJanson

Väl inne i affären hittar du allt möjligt vackert. Deras julkulesortiment är ett av de bättre jag vet. Visserligen kanske lite dyrare än vanligt, men det är då du kan köpa den där vackra julkulan dina ögon alltid stannar på i granen och har i många år istället för att köpa nya varje år och/eller ha likadana i mängder. För er som ex gillar Walther & Co är affären väl värt en besök och även för er alla andra som söker julstämning i Göteborg! Undrar ni mer om affären tycker jag ni ska titta in i deras blogg som ni hittar HÄR.
Foto: AnnaJanson

Vad som följde med mig hem får ni nog se en annan gång, för tomhänt gick jag inte där ifrån =).

Kommentarer

Hej! Jag hittade instruktionerna på den här sidan: http://www.designadinblogg.se/hogerklicksskydd-med-popup-meddelande/

jag har dock ingen aning om det funkar på blogspot.com-bloggar. Men testa!

Mvh Elin
Tina´s Jul sa…
Wow, denna butik skulle jag vilja besöka :-D
Sanna sa…
Sv: Ja nu när jag tänker på det så låter det riktigt gott, men ja, det låter bättre än vad det var ;)
Anonym sa…
Vilken fin butik ;) ;) :)
<3

Puss & kram
ÅHHHHH....helt salig blir jag nä rjag kollar på bilderna. Kanske en av många bra anledningar att ta sig till GBG???

Populära inlägg