tisdag 16 november 2010

Årets jultidningar

Det finns verkligen en uppsjö av tidningar med julinspiration ute i affärerna. Det är lätt att bli lite smått ruinerad. För att inte blir det är det bra att ha en syster och mamma som kan köpa några som man kan läsa hos dem =). Lantliv håller som vanligt en mycket bra kvalité tycker jag. Allers som kom först tyckte jag var så där. Allt i hemmet tycker jag bjuder på en del. Drömhem och trädgård har jag hoppat över, framsidan tilltalar mig inget, men har ändå sett att de har en del inspirerande inuti när jag bläddrat i den i affären. Jag och min syster har även vidgat våra vyer till våra granländers tidningar. Bo Bedre gav en del inspiration, men jag tror att nästa nummer har ännu mer jul. Bolig pluss var riktigt bra och konkurrerar med Lantliv om att vara en av de bättre än så länge i år. Vilka är era favoriter i år och varför?

Foto: AnnaJanson

5 kommentarer:

Jultraditioner sa...

visst är det mysigt att läsa jultidningar

Tina´s Jul sa...

Bo bedre har jag också köpt men jag har inte hunnit läsa den än.

En av mina favoriter är Amelia Jul.

Christmas Time sa...

Ja jultidningarna är väldigt dyra! Men det är dem värda. Man får så mycket inspiration. Men lite tråkigt är det att i många kan man läsa samma saker.

Underbara Juletid sa...

Åh, jag stod och funderade på Bolig Pluss, då skulle man kanske köpa den ändå. Köpte en annan som blev en dålig affär då den var nytryck av en bok som jag redan hade. Så typiskt..
Men visst är det många fler julnummer i år än det brukar vara!?

Anna sa...

Håller med dig Underbara Juletid att det verkar som att det finns hur många jultidningar som helst. Likaså tycker jag det är med glöggen...hittar nya glögg sorter nästan varje dag.

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...