onsdag 20 oktober 2010

Mycket annat att göra

Jul finns i tankarna, som så mycket annat. Efter en lugn vecka blir det nu lite mer intensivt med opponering och respondering av D-uppsats. Detta gör nog att det blir en liten paus kommande vecka från bloggen, men man vet aldrig, blogglängtan kanske sätter fart ändå =). Efter nästa vecka blir det full fart, för november är en skön förmånad till julen enligt mig. Kanske inte att pynta och så, men bakandet kommer sakta igång samt ännu mer planering och pyssel inför december månad. Många av mina favoritaffärer har julskyltning nästa vecka (inklusive den butik jag varje år tycker har helt underbar julskyltning, den bästa helt enkelt). Så i början av november kommer nog en liten rapport från fysiska favoritbutiker. Så länge får ni njuta av bilder på julsaker från internetaffärer som väcker ha begär hos mig.

Kollage med fina julsaker: 1. Hjärtbricka 169kr från Elliscorner. 2. Tygängel 55kr Elsashem
3. Zinkhushänge 49kr från Countrystyle. 4. Korthållare julgran 179kr från Systerlycklig
5. Toppstjärna i silver 209 kr från Nordljus. 6. Julkort med Elsa Beskw motiv 12 kr från Juliasvitadrömmar.

3 kommentarer:

Therese sa...

Åh så mycket vackert du nosat fram! Tack för tipsen *ler*

Granen får vara naturell ute med lyktor å äpplen, när/om jag tar in den så målar jag den. Blir en bra kompromiss på mitt "problem" ler.

Ta emot snöbollen! *skratt*

KRAM

Therese sa...

Det var fina grejer du hittat på internet! :) Lycka till med allt pluggande!

Stockholmsjul sa...

Det där hjärtat har jag kikat på länge! Det är verkligen jätte fint :)

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...