Vinterväder!

Vilket underbart väder det har varit ute idag! Strålande solsken, minusgrader och frost ute hela dagen! Gick en bit hem från skolan idag bara för att njuta av vädret. Bara lite snö som fattas med, behöver dock inte vara så mycket. Fast å andra sidan är jag rätt nöjd med detta vädret med. Ger lite mer julkänsla en allt regn som varit senaste tiden. Visst är det även mysigt att få byllsa på sig lite extra för att det är kallt ute!? Det tycker jag, sen får jag även användning av mina varam vinterskor =). Dock kommer detta vädret ej att hålla i sig som det verkar, lite tråkigt men vi i Göteborg får passa på att njuta just nu!

Foto: AnnaJanson

Till helgen ska jag åka en tur till Köpenhamn. Har ni några tips på vad jag ej bör missa och vad som jag kan strunta i? Både tips om shopping och sevärdheter mottages tacksamt!

Kommentarer

lotta sa…
Roligt att du ska till Köpenhamn - det är så härligt där i juletid. Kan tipsa om en liten butik som ligger precis vid Vor Frue kirke nära Ströget. Där hittar jag alltid något fint jag vill ha. http://www.notredame.dk/
lotta sa…
Och just det ja: håller med om vädret, det är härligt nu!
Hanneles jul sa…
Ja, visst har det varit vackert idag.

Populära inlägg