tisdag 15 december 2009

Rocky Road

Efter att ha fått tips från många att prova att göra Rocky Road har jag nu gjort det. Jag gjorde enligt Leilas recept som ni hittar HÄR. Jag tycker att de är goda, men kanske inte så goda som alla pratat om. Funderar på om jag skulle tycka om dem mer med mjölkchoklad istället för mörkchoklad!? Fast kanske blir det bara "för mycket" då. Vad tror ni?

Foto: AnnaJanson

5 kommentarer:

Karin sa...

God jul!

Du har väl inte missat Bagerskans julkalender? Fylld med recept, tävlingar och annat juligt!

www.bagerskan.se

Kram Karin

Inspirera Mera sa...

Jag kan tänka mig att de blir goda med mjölkchoklad också.
Kram Sandra

Maria sa...

Hej!

Tack! 22 dec låter inte roligt alls men duvfår väl kämpa på och sen njuta extra mycket. Lycka till du med!

Mjölkchoklad låter spännande! Man kan ju alltid prova. :)

/Maria

Jul i laloland sa...

Jag gör alltid på mjölkchoklad och sen så skär jag alltid dumlen i småbitar, typ en dumlekola får bli 3-4 småbitar och sen tar jag inte riktigt alla, för de är så ruskigt söta. Jag gillar personligen inte pistagenötter, så de byter jag alltid ut mot ristade pumpafrön och sen kanske en skvätt rostade solroskärnor = GÖSSIT!

Ela sa...

Gjorde oxå rocky road från detta recept förra året. Tyckte dock det blev för mastigt. Men jag har hittat ett annat recept som ska vara lite mer krämigare med bla kondenseradmjölk o både ljus o mörk choklad. Hoppas att detta recept tilltalar mej mer men det återstår att se...