Det har snöat i Göteborg!

Satt och tänkte nu på morgonen att här snöar det alltid sist (efter att ha läst flera bloggar som skriver om snö på hemmaplan igår). Varför bor man i Göteborg!? Men vad är det jag ser när jag tittar ut... är frosten så tjock på bilarna? ...är taket så vitt i vanliga fall? Upptäcker till slut att det även är vitt på bilarnas tak (första bilen jag ser från mitt fönster har vit lack =), där av tar det lite tid). Ser sen även lite kvarvarande snö på gräset en bit bort... DET HAR SNÖAT INATT! Tjoho! Dock har jag sett lite snö innan i höst då jag var på besök i Falköping, men första snön på hemmaplan är alltid bäst! Och vet ni vad? Det snöar lite fortfarande, vad ger inte julkänsla om lite snö!? Tänk vad man kan upptäcka om man tittar riktigt noga!

Foto: AnnaJanson

Som tur är har jag föräldrar på lite mer snösäkrare plats än Göteborg, så trots snöns ofta frånvaro i staden kan jag ibland åka hem till föräldrarna och njuta! För visst ger snö ganska mycket julkänsla såhär före jul?

Kommentarer

Ida sa…
Ja, snö ger verkligen julkänsla! :)
JULBLOGGEN sa…
Åh synd att jag missade det.. :(
Jultider sa…
Vi fick med snö, har nästan snöat hela dagen men pga "värmen" ute så låg den bara kvar under morgontimmarna tyvärr. Snö är väldigt mysigt.

Populära inlägg