torsdag 4 december 2008

Stjärna eller elljusstake?

Stjärna eller elljusstake, vad tycker ni är finast? Min favorit för tillfället är min stjärna i vardagsrummet. Tycker det är lättare att hitta snygga stjärnor än elljusstakar.


Foto: AnnaJanson

Elljusstakar som inte är de klassiska med ljus i trekant, tycker jag bättre om. Elljusstaken Julius som finns att köpa på Designtorget är riktigt snygg, men priset är lite saftigt. För min del blev det en elljustake från Granit förra året som också är som en båge precis om Julius. En annan dröm är Sten Bengtssons klassiska elljustake i form av ett Luciatåg. Riktigt fin och lite annorlunda jämfört med alla andra!

Bild: Från www.designtorget.se Elljusstake Julius


Bild: Från www.granit.com

3 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Jag röstar för stjärnor. Tycker de ger ett snyggare ljus och stjärnan är en sådan positiv bild.

Visst är det mysigt att gå och kika på alla olika stjärnor och ljusstakar människor har i fönstret?

Johanna.B sa...

Tack så mycket för den fina kommentaren! Jag håller nog med om att det är väldigt mysigt med julstjärna men hos mig passar det bättre med en ljusstake. Och jag har svårt att hänga upp stjärnan. Bor i studentlägenhet och vill helst inte göra hål i väggarna!

Kram
/Johanna

lotta sa...

Jag gillar nog ljusstakar bäst, men har både och här hemma. Den där ljusstaken från Designtorget skulle jag också vilja ha... den är jättefin.

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...