onsdag 24 december 2008

Julafton

Julafton/julhelgen är äntligen här! Nu är det tid för för gemenskap och julmys! Jag hoppas att ni ej har stupat i stress innan helgen, utan att ni nu är fulla av julglädje och kan njuta av kommande dagar med allt som hör till! Själv jobbar jag idag, men på eftermiddagen bär det av till familjen med julfirande, vilket jag längtar efter. Till sist;

Önskar er alla en
riktig härlig julhelg!

Foto: AnnaJanson

4 kommentarer:

Hanneles Christmas sa...

Önskar dej en riktigt mysig jul.

Lilla huset på prärien sa...

Tycker absolut att du ska satsa på den till Nyårsafton Anna - den är supergod. Våra vänner tjatar om att jag ska göra den till Nyår men nu hade vi den juh precis så jag vill ha någonting nytt :) Får se vad det blir denna gången... :)

Lycka till!

Hälsningar Jenny

Johanna.B sa...

Tack Anna, nu har du lyckats snurra runt mitt skålsaknande till någonting positivt. Nu har jag alltså tillåtelse att köpa en massa skålar!

Nu är det höst igen och då brukar det gå fort till jul. Kommer bloggen köras igång när vi börjar närma oss?

Kram
/Johanna

Anna sa...

Jo det börjar närma sig jul igen och jag har börjat spåna så smått om massa inlägg. Planeringen är att bloggen startar på allvar i slutet av oktober, början av november!

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...