tisdag 9 december 2008

Annadagen!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Annadagen, dvs min namnsdag! Fick tre små paket imorse, ett av min man, ett av min mor och ett av min syster. Två söta små mailegsomtar och en fin Rosti skål huserar numera i min lägenhet. Trevligt att ha en liten namnsdag nu innan jul så att man kan få så här fina paket. TACK Micke, mor och syster!

Bild: Privat

Idag den 9 december är det inte bara min namnsdag, utan även pepparkakansdag! Så njut nu idag av massa pepparkakor, det tänker jag göra! Mina favorit pepparkakor är som tidigare nämnts Annas pepparkakor, super goda. Enligt gammal tradition ska man även lägga lutfisken iblöt idag inför jul. Inget jag gör, men har för mig att min farmor gjorde det när jag var liten.

7 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Grattis! Ska ringa min dotter...

Jenny sa...

Grattis på namnsdagen//Jenny

Moa sa...

grattis på namnsdagen!

CrimsonAnna sa...

Grattis namne:D

Helen sa...

Grattis på namnsdagen!

annaonym sa...

Jag hade ingen aning om att det finns en pepparkaksdag. Fast å andra sidan så hade jag ingen aning om att det är min namnsdag i dag. Gratulerar på dagen!

Anna sa...

Tack för gratulationerna idag! Trevligt att se lite vilka som läser min blogg. // Anna J

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...