Gransäcken Barry

I år är först gången vi ska ha en julgran! Har börjat titta så smått på julgransfötter redan, för jag vill ha en bra som rymmer mycket vatten då vi ska bort en del i jul. Några tips?

Iaf nu när jag tittade runt så hittade jag gransäcken Barry som verkar smart! En säck som rymmer grannen så att det inte barren kommer över allt när granen ska ut efter jul. Säcken är av ekologisk plast som blir vattenånga och koldioxid vid förbränning!

Finns bland annat att köpa på Designtorget. Mer info om produkten hittar du på; http://www.barry.se/

Kommentarer

Anonym sa…
Såg i något av hemma-hos-reportagen i någon av alla jultidningar (kommer inte ihåg vilket) att hon struntat i julgransfot. De använde en snygg låg hink istället. Hur man får den att stå har jag dock inte en susning om. Stabilisera med stora stenar i botten kanske...
Julhuset sa…
Använder majssäck för att frakta bort granen efter jul, också ekologisk. Trevligt med fler julbloggar. Hoppas det är ok att jag länkar till dig.
Anonym sa…
Gransäck var nytt.
Anonym sa…
Jag brukade ha en stor kruka som smallnar av uppåt. Man placerar granen och sen fyller med stenar (stora och tunga) och vatten. Det brukar funka hur bra som helst. Jag tar en bild på det senare och lägger ut på min blogg.
Sofie sa…
Vad kul med en till julblogg - det var ju jättemysigt här. Hit kommer jag gärna igen! Kram, Sofie
PS: jag länkar till dig!

Populära inlägg