Julklappstips - skänk en slant på köpet

Tänkte att jag ska ge lite julklappstips framöver i olika teman och här kommer första - skänk en slant på köpet. I Rädda Barnens designshop finns en hel del fina saker att ge bort i julklapp. Toppen också att delar av köpesumman går till Rädda Barnens arbete! Här nedan kommer några förslag på julklappar.

Kollage med bilder från Rädda Barnens Designshop
Färgglad Kudde från Afroart nu rea 300kr (? till Rädda barnen). Vackra tecknade naturbilder, blir som en tavla på väggen, Kalender "The Mother Nature Calendar" 395kr (179kr till Rädda Barnen). Animalmask - Djurmasker från Hay 74kr (34kr till Rädda Barnen), fina både som leksak och som inredningsdetalj. Fina och klassiska Värmeljuslyktor "Kin" från Skultuna 429kr (179kr till Rädda Barnen), Kudde "Wave" från Littlephant 549kr (240kr till Rädda Barnen) passar både i barnrum och i soffan. Snygga (favorit hemma hos mig) Glas "Lempi" från Ittala 199kr förp2st ( 89kr till Rädda Barnen). Kanske en Mjukdjur "Giraff" till ditt barn, 295kr (124kr till Rädda Barnen). Snygga Tennarmband finns både i Herr- och barnstorlek 250-350kr  (100-123kr till Rädda Barnen). Happy Socks "Zig Zag" presentförpack till t ex far och son 180kr (96kr till Rädda barnen).

Kommentarer

Rädda barnens designshop har jag inte hört talas om tidigare. Jättebra att man kan köpa designprodukter och samtidigt stöda Rädda barnen!
/E
Bra idé har faktiskt tänkt göra lite julklappstips jag också men har inte hunnit med det ännu. Jag visste inte om att röda korset hade en shop
Vilket bra tips! Gillar verkligen glasen och värmeljuslyktorna, även om det kostar lite för mycket för min pånblok.
Håkan sa…
Gillar idén att kombinera välgörenhet och julklappar, verkar som att det har blivit vanligare! Har börjat tipsa om julklappar där hela eller delar av vinsten går till välgörenhet här: http://www.hittajulklappar.nu/valgorenhet/
Amandas jul sa…
Bra tips. Jag har också snöat in mig lite på sånt här när det gäller julklappar. Att slå två flugor i en smäll är ju perfekt.
Helenes Jul! sa…
Härliga presenter och så klart ett väldigt bra tips.

Populära inlägg