3 jul/vintermarknader jag vill gå på

Jag har inte varit på någon julmarknad än i år och troligtvis bir det inte så mpnga heller. Strömsbergs julmarknad den 7 december är självskriven, för hur underbart är det inte att kunna gå till en mysig liten julmarknad i underbar miljö!?

Annars finns det tre jul/vintermarknader jag gärna hade gått på. Alla med många unga designers och modernt hantverk. Två är för långt bort och en hinns nog tyvärr inte med för min del, men kanske något för dig? Två av dem är redan nu i helgen.

1. I Jönköping anordnas Designmarknad Vinter på lördag den 30nov i Publik Studios lokaler på Gårdshuset Borgmästargränd 4. den är öppen 11-15 och kostar 20kr om man är över 12år. HÄR kan du läsa vilka som ställer ut.

2. På lördag anordnas även Julmarknad  i Göteborg av några mycket kreativa personer. Hit hade jag verkligen gärna velat gå, men allt går inte alltid. Många fina saker av många fina människor.


3. Den tredje är Rädda Barnens och Marabouparkens designjulmarknad 7-8 december i Marabouparken Konstahall, Löfströmsvägen 8, Sundbyberg. Där kan du hitta julklappar från kända formgivare och nykomlingar.  Även barnaktiviteter.


4. Hittade även en fjärde intressant marknad när jag sökte information om de tre andra. Vad sägs om en julmarknad anordnad av Vintagefabriken och Stadsmissionen? Julmarknaden verkar anordnas med mycket ekotankar, vilket känns extra lockande! 15 dec mellan 11-17 på Svandammsvägen, Midsommarkransen. Läs HÄR för mer info.

Kommentarer

Tack för tipset!! Sundbyberg ligger på promenadavstånd från mig. I år blir det julmarknad på födelsedagen :-)

Härligt inlägg om korven också. Nu fick jag lite inspiration till att skriva klart mitt inlägg från korvmakerihelgen.

Kram
Anonym sa…
Jag har redan varit på ett gäng! Hade såå gärna gått på Designmarknaden, lyckas ALLTID jobba då! I morgon slutar jag 15, då även designmarknaden slutar.

Populära inlägg