Fortsätt till huvudinnehåll

Te-adventskalender

Idag lanseras Te-adventskalenderns nya kostym och webbutik. Nyheter för i år är ny logga och förpackning, superfin förpackning med ekotänk! En fjärdedel av teerna är även ekologiska - gillart! Jag vet även att de har ett erbjudande i helgen om att köpa den lite billigare, skynda in på deras blogg för att fynda, klicka HÄR.


Bild: Te-adventskalendern


Så här fin är förpackningen och jag som är svag för granar tycker den är superfin! Hoppas denna kalender snart finns i ett skåp nära mig, för snabb bör man nog vara för förra året tog de slut fort!

Kommentarer

Madeleine W sa…
Sv: Ja jag körde med Mokkasinvarianten. Ska sluta spara bilderna i jpg också om jag kommer ihåg, för att vara på den säkra sidan. Ja headern har jag inte fixat till än, hade ändå tänkt göra en ny. Riktigt dåligt gjort av Google.
Johanna sa…
Kul idé på kalender. Dessvärre dricker jag sällan te!
Emmas Jul sa…
Vilken kul idé! Får väl se om det blir att köpa hem :)
Anonym sa…
Här sett en liknande variant på nätet:

www.aguesthousegotland.com/tekalender-2013

Rolig idé!

Populära inlägg i den här bloggen

Smällkarameller

Här är det snö och minusgrader ute på morgonen, inte helt fel för julkänslorna. Så jag fortsätter med de känslorna idag och presenterar ett riktigt klassiskt julpyssel - Smällkarameller, det julpysslet alla nog gjort som barn. För mig var det några år sedan sist och lite ringrostig var jag allt, därför gjorde jag en lite beskrivning till er kära läsare som kanske känner samma som jag. Som barn gjorde jag många julgranskarameller som fick hänga i min och mina syskonsgran. Jag tycker de är fina i granen, men även att hänga som dekoration te.x på ett skåp för att få lite extra julkänsla. Sen är det trevligt att stoppa i lite godis till julgransplundringen, kan bli så att man glömmer vad som är där i och tjungondag knut får man sig en överraskning.

 Du behöver silkespapper, bokmärke eller annan dekoration på, lim, sax, toarulle (eller annan stadga i mitten) samt snöre (som glömdes på bilden. Jag använde två halva ark silkespapper som läggs dubbelt. Vill man ha mer "krus" tar man…

Gör din egen julbock

Karolina på bloggen  It´s a house gjorde förra året sin egen julbock i granris. Super snygg att ha utanför dörren eller i trädgården. Har flera året varit på väg att köpa en på julmarknader, men aldrig fått tummen ur. I år blir jag extra sugen och jag vet att vår lilla julmarknad i Strömsberg brukar ha granbockar, för tyvärr finns nog inte tiden eller energi att fixa en själv. För er som funderar på att göra en egen, klicka på bilden så kommer du till Karolinas beskrivning.


Vika papperspåse

jag har varit hemma hos mina föräldrar en sväng. Min mor ska ha julpyssel på jobbet på måndag och de ska bland annat vika papperspåsar, så vi gjorde några modeller =). Papperspåsar är perfekt att ha och stoppa godis, julklappar, kakor mm runt jul och ge bort. Storlek kan förändras i oändlighet, du bestämmer. Vi vek två olika sorters påsar; den första behöver man papper (använde oss av lite tjockare julklappspapper), (sax) och lim (påsen i beskrivningen är gjort utifrån ett pappersark i A4 storlek). Till den andra sorten behövs ett valfritt stort paket att vika utifrån, papper, (sax) och lim. Vill man tänka på miljön kan man återanvända gammalt julklappspapper eller tidningspapper.

Foto: AnnaJanson1. Pappersark i A4 storlek. 2-4. Vik in kortsidorna så att de överlappar varandra och limma ihop. 5. Vik upp ena sidan där botten ska vara, tänk på att botten blir ungefär hälften av det du viker upp. 6-7. Vik enligt bilden. 8. När du vikt ihop botten limma ihop med limstift. 9. Påsen är kla…