Adventskalender

Velade lite fram och tillbaka angående 4 eller 24 paket till sonen som en adventskalender. Kom till slut fram till att det blev en adventskalender med 4 paket, en varje söndag fram till jul som en lite nedräkning. Idag har jag hunnit färdig ställa den och nu står den i fönstret i sonens rum i väntan på att börja öppnas imorgon. Sen har vi en söt liten papperskalender som intresserade sonen stort i morse som vi öppnar varje dag. Massor att fina saker att se (får nog ta och visa den en annan dag).

Adventspresenterna hamnade i röda egenvikta papperspåsar (beskrivning hittar du HÄR). Sen gjorde jag små etiketter med hjälp av papper, sax, cirkelstans, lim och dymo som fästes på påsarna.

Foto: AnnaJanson

Foto: AnnaJanson

Vad som bl a finns i påsarna får du veta imorgon =).

Psst. Har länge letat efter babushka tomtar och hittade de på översta kortet på Netto för 35 kr, ett litet tiåps till er andra som oxå tycker sådana tomtar är fina.

Haha..ser att det gick nog lite snabbt med etiketterna i eftermiddags, för såklart ska det stå andra advent istället för advent andra...

Kommentarer

Så bra idé med påsarna! Ska bli spännande att se vad det är i den första!
Melodys matte
Jag har också letat sådana tomtar, jag hittade dom på en nätbutik så jag beställde dom och hoppas att dom kommer hem snart.
Jättesöta påsar, jag tycker det är så mysigt med kalendrar både paket, pappers och chokladkalendrar.
Anonym sa…
Smart med söndagsklappar istället !! Kram

Populära inlägg