Hus&Hem Stor Julspecial 2012

Lovade återkomma nu i helgen om vilken tidning med jultema som jag tycker är mest köpvärd och här kommer lite tankar från mig om de jag läst hittills. Dvs Isabellas, 101 ideér, Allt i hemmet, Lantliv mat&vin, Lantliv samt Hus&Hem. Det är perfekt att ha en syster som köper hälften och som man sedan kan låna =)!

Alla tidningar har varit trevliga och läsa och givit inspiration, men jämförelsevis känns en del i 101 ideér som gamla, Allt i hemmet som lite för modern för mig, Isabellas som bra, men inte min stil. Lantliv mat &vin bra, men jag vill ha mer än mat. De två bästa Lantliv och Hus&hem har en sak gemensamt, de har en klassiks stil i botten och visar mycket som håller år efter år vilket tilltalar mig. De båda har en blandning av recept, inredningsreportage, tips samt pyssel. Då Lantliv är mer åt det lantliga inredningshållet och Hus&Hem lite mer modern blir det Hus&Hem som jag gillar mest. Är helt klart den tidning jag bläddrat mest i år trots att det är den som jag läst sist av alla. Idag samtidigt som jag mumsade på årets första lussekatt och drack julte, oj vad gott och trevligt! Lussekatter alltså, vad jag har längtat och vad ljuvligt det var trots att det inte var de bästa jag smakat.

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Kamilla sa…
Åååh Lussekatter! Mumsigt!! det är ju en djungel med alla tidningar, och jag vågar inte chansa på att missa någon bra, så jag köper alla :)

Populära inlägg