Julen på IKEA 2012

Hittade via julbloggen Vår vita jul en katalog med IKEAs julsaker 2012. Är på spanska, men precis som Lotta (?) skriver så gör det faktiskt inget, man ser sakerna och priserna ändå. Det roliga när jag bläddrar igenom är att det jag faller mest för är inte de typiska julsakerna. Visserligen kanske de röda ljusstakarna Näsvis i rött är en juledition, men snygga var de allt. De svarta går inte av för hackorna heller. Sen är jag svag för sittbänken Sigurd. Smart att använda det som ett lågt soffbord, dock typiskt att jag inte har behov av det. Ljusstaken Stockholm i rött kanske med är en juledition, snygg i rött är den iallafall!

Bild: Näsvis, ljusstake set om 3. IKEA

Bild: Sigurd bänk. IKEA

Men visst finns det fina typiska julsaker med. Gillar strutarna på sidan nio. Ser ut att kunna fyllas med många godisar =). Varför inte pynta cykeln med en ljusslinga (sid 24-25) om den mest bara står, lite sött tycker jag. Dock lär den inte hamna på min cykel då den kommer användas flitigt så länge vädret tillåter. Har även IKEA hakat på papperstejp trenden med? Eller är det bara en vanlig plast tejp som syns på sid 61? Återstår att se, men jag lär vara intresserad om det är papperstejp, för priset på IKEA brukar ju vara rätt ok. Jo det känns nog som om det finns en del av IKEAs julsortiment som tilltalar mig, frågan är om jag verkligen behöver något? Får väl se om något kommer med hem (om det nu kommit fram något i varuhuset?) om det blir en sväng dit i eftermiddag.

Kommentarer

Flippis sa…
Åh, toppen, tack. Nu ska jag genast roa mig med att kolla katalogen efter saker jag definitvt inte behöver ;) Tack
Helly sa…
Det var mig en himla härlig katalog. Synd att inget av sakerna var där i helgen. Jo förresten, papper och tejp var ju på plats. Den tejpen som de har är inte washitejp utan hederlig tejp som inte går att flytta. Fast i fina julmönster. Bra när man VERKLIGEN behöver slå ihop ett paket.
Det är roligt när man tänker på det, att IKEAs jul visas upp för hela världen. Den känns ju ovanligt skandinavisk i sin form. Undrar om den stilen går hem i alla läger.
Då ska jag genast surfa in och kolla utbudet. Ska se om man kan läs nåt, läste ju spanska i skolan =)

Populära inlägg