En bit var dag i december

Har aldrig riktigt varit för nedräkningsljus i december, men i år hittade jag ett på Granit som jag föll för och nu är det mitt. Vitt och enkelt, med ett litet paket som visar på julafton! Tror det kan bli riktigt trevligt att tända ljuset var dag i december som en lite nedräkning. Ljusstaken är för övrigt lite julpyntad med washitejp =)! Allt redo i skåpet för att det ska bli december.

Bild: Anna Janson

Kommentarer

Vilket fint datumljus du har hittat. Vissa är så plastiga och rinniga.
Lotta sa…
Fint ljus, vill också ha! =)
Jätte fin blogg också, ha det bäst
Madeleine W sa…
Jättefint ljus, vill ha! Helt i min smak. Synd bara att jag bor så långt från närmaste affär men ska nog förbi STHLM en sväng i dec så då får jag väl köpa ett och elda som sjutton för att komma igen. Rolig idé förresten med nedräkningen, brukar väl vara tvärtom att ettan är längst upp?=)
Trevlig kväll!
Therese sa…
Det var ett jättefint ljus och ljusstake! Och kul med nedräkning som Madeleine skrev, har inte heller sett det förut. :)
Sv: Ja, det är så himla gott! En riktig favorit. Jag hittade mycket fint! Julgranspyntshjärtan (?) på Åhléns och kuddar och handdukar på Hemtex, som jag riktat in mig på. Ja, de hade ett bord med saker från Design House Stockholm. En del snyggt!
Åsa sa…
Vilket snyggt ljus - jag tycker det är svårt att hitta sådana som är lite annorlunda, det blir lätt lite enformigt, men det här var ju roligt! Förra året hade Åhléns små julgransljus, ett för var dag och det är jag lite sugen på - dock, det är svårt att hitta 24 ljushållare som passar.. Visserligen kan man ju såklart ha en hållare och ta ett ljus i taget men lite är ju själva grejen att man har alla framme tänker jag.
Johanna sa…
Åh jag älskar sånna ljus :)
Anna sa…
Kul att ni, precis som jag gillade ljuset! På baksidan av ljuset finns det mer traditionella för ett datumljus i december med ettan längst upp och 24 längst ner. Men jag gillar ju nedräkning så den sidan som är längst fram på kortet är i fokus hemma hos oss =).

Populära inlägg