Arla julkalender

Jag har hittat årets julkalender för mig! Jag vill gärna att en papperskalender ska ha ett litet syfte i sig, inte bara en söt bild eller så och till årets jul har jag hittat en - Arlas julkalender illustrerad av Stina Wirsén.

Illustration: Stina Wirsén hämtad hos Arla

Visst är den söt!? Fick visdom om den via min kära mor som ofta är väluppdaterad på arla nyheter. Och vem vore inte det om man är leverantörer till företaget. Kalendern kommer att delas ut i butik och är kopplad till webben där man varje dag kan få inspiration till julstöket! Jag hoppas att den snart finns i en butik nära mig, ska finnas i välsorterade butiker från v.46. Eller annars kanske jag kan få kika på mor och fars som de får hem vi mjölkbilen =). Det kommer även att delas etiketter samt en receptbroschyr Arla köket Julspecial. Jag ser fram emot att få titta närmare på allt detta!

Kommentarer

Lina sa…
Åh, en sådan skulle jag också vilja ha! Vi får helt enkelt hålla våra korpgluggar öppna ;) Berätta om du hittar den!
Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul
Helly sa…
Stina wirsén är helt fantastiskt begåvad. Så fin, måste ner på Ica snarast. Undrar hur många kalendrar det kommer bli här hemma...
Ja verkligen fin, tack för tipset:) Har ingen kalender än. Vill ha någon mysig framför allt, de flesta med choklad är inte heller fina, eller så är de dyra. Men denna ska jag ha!
Jätte fin! Har inte hört om den förut, ska hålla ögonen öppna efter den i butikerna :)
Johanna sa…
en sån ska jag också försöka få tag i :)
jennygsjul sa…
Vilken mysig! :D söt!
Fridolin sa…
Åh...helt klart något jag kommer leta efter! Tack för tipset!

Populära inlägg