lördag 10 september 2011

Stoff & Stil julen 2011

Kanske dax för nya julgardiner i år? ...eller börja planera inköp för årets julpyssel? Då tycker jag du ska ta en titt i Stoff & Stils julkatalog där du kan botanisera i massor av vackra tyger, band mm och få massor av inspiration vad du kan hitta på. Finns flera förslag på snygga paketkalendrar (något som är skönt att börja pyssla i tid med så det inte blir i panik på slutet). Jag besökte Stoff & Stils butik i Göteborg i somras och blev inte besviken. Väl värt ett besök om du är i krokarna och gillar tyger!


Ser du flaggspelet ganska långt ner på bilden med danska flaggor? Tänk att göra ett sådant själv i svenska flaggan och ha i granen, oj vad fint. Undrar bara var jag ska få den tiden att fixa något sådant, men drömma kan man alltid! Kuddarna och stjärnorna var inte heller fy skam. Sen alla fina tygband de har i katalogen/att sälja...VILL HA och vira runt min julklappar i år. Kanske borde man även göra som Stoff & Stil gjort och slå in sina julklappar i tyger. Kanske kan man även kunna ha någon liten beskrivning i paketet vad man kan göra med tyget sedan.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Tack för tipset! Jag har redan kommit igång med inköp av pyssel, det är alltid bäst att börja i god tid tänker jag ;-)

Anna sa...

Trevligt att du gillade tipset!

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...