tisdag 26 oktober 2010

Tidningar med massa julinspiration

Vilken vecka (eller nästan två) det blir med alla tidningar om julen som kommer ut i affärerna nu kommande dagar. Idag 26 okt kommer Drömhem och trädgård ut, den 28okt Allt i Hemmets julspecial, den 2 nov Lantliv med julinspiration samt Amelia jul den 4nov. Jag kommer förmodligen inte att köpa alla, men får nog kolla i affären vilken som verkar bäst. Oddsen ligger på Allt i hemmet samt Lantliv. Jag säger bara...tur att min opponering redan är klar på tisdag.

Lite julstämning kan man redan få om man går in på Allt i Hemmets hemsida där det går att ladda ner fina juletiketter och skriva ut för att fästa på julklapparna.

4 kommentarer:

Tina´s Jul sa...

Det är härligt med alla jultidningar som kommer :-) Igår köpte jag en hel drös :-)

Therese sa...

Jag älskar alla julmagasin! :) Köpte Drömhem & Trädgårds julspecial idag, ska läsa ikväll efter jobbet. :)

Therese sa...

Jag har köpt alla som kommit ut so far, men är minst nöjd med Allt i hemmet, så mitt tips är att du satsar på Lantliv och någon annan tidning. Jag gillade 101 nya ideers jul nr i massor, och även allers julmagasin. Drömhem & trädgård har jag dock ännu inte gått igenom... KRAM och lycka till med opponeringen!

Karolina sa...

Nu har jag hittat hit igen Anna:) Bra jobbat idag! Ses på torsdag! Kram Karolina

Teadventskalendern 2017

Det blev en teadventskalender i år igen, för femte året om jag räknat rätt och från Nabo precis som tidigare. Varför ändra något som jag va...