ÄNTLIGEN!

....är studierna klara för denna gång! Kan efter denna vecka titulera mig som distriktssköterska vilket känns väldigt roligt! Nu när studierna är klara blir det mer tid för bloggen vill jag lova, många härliga dagar fram till jul återstår. Hoppas bara att alla graviditetskrämpor håller sig undan så jag kan dela med mig mycket mer med er om mina tankar och förberedelser inför julen!

Slut på studierna var även ett litet hejdå till Göteborg då jag flyttat från stan och börjat ett nytt kapitel i mitt liv i Jönköping istället. Nu i veckan gjorde jag ett liten runda i några favoritaffärer i Gbg, de som jag vet brukar ha bra julutbud och redan nu fanns en hel del att se. Balders Hage har plockat fram en hel del fint och Grandmas var på gång. Åhlens är som alltid tidigt ute med ett stort julkulesortiment och mycket annat fint. Granit är en annan affär som börjat plocka fram sitt julutbud. Kommer en liten rapport om favoriter från Granit nu i veckan och vad man kan använda sakerna till. Blev även mycket glad att de snart ska öppna en affär i Jönköping, närmare bestämt den 26nov, Hurra säger ja!

Alla ovanstående nämnda affärer är värt ett besök redan nu för att få julstämning, men det kommer troligtvis bli ännu bättre närmare jul! Grönbergs Interiör i Göteborg är dock fortfarande den stora favoriten när det gäller massor av fina julsaker och en stor portion julstämning! Var inne en lång stund i deras butik och bara njöt av allt vackert, vilket jag kommer berätta mer om i morgon =).

Jag gick även förbi The Body Shop och såg att de fått in sina julkalendrar. Var tvungen och gå in och känna och klämma lite och tänkte att en sådan vore inte helt fel att ha. Såg riktigt fina ut, med en julgran på framsidan. En nyhet i år är att det är som en riktig kalender med luckor att öppna. Har hintat någon gång till min man att en sådan vore trevligt att ha och gissa om jag blev glad när jag sedan på kvällen fick ett presentkort på en av min käre make i examenspresent. Hurra säger ja igen! Inte helt fel att bli lite bortskämd under december! Så nu har jag en mycket trevlig adventskalender att se framemot i december!


The Body Shops Julkalender 2010, finns i tre prisklasser.
Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Therese sa…
Grattis! Vad roligt att vara färdig med utbildningen! Synd att du får lämna Göteborg bara. Men jag bodde ett år i Jönköping och det är ju också en mysig stad, med den gamla stadskärnan med kullerstenar och stadsparken med lamorna. :)
Anonym sa…
Hej Anna och Grattis till examen!
Här kommer en hälsning från Röshult, jag har varit på Åhs i helgen och då åkte jag med din mamma och hon berättade om din blogg. Trevlig läsning om julen som vi närmar oss med stora steg.
Ha det gott och lycka till i framtiden Lotta Knutsson
Helen sa…
Grattis till din examen:)

Kul med en adventskalender till vuxna!
Tina´s Jul sa…
Grattis, vad skönt att vara klar med utbildningen!
Grattis! Bra tajming att bli färdig nu så att du får lite tid över till julen.
Anna sa…
De adventskalendrarna måste jag titta till! Kan nog bli bra till min älsta dotter om något år, och till mig själv oxå så klart. Fin blogg!
Johanna sa…
Åh jag älskar body shops julkalendrar! fick en som present förra året och hoppas lite på att det händer i år igen..^^grattis till utbildningen också!
GRATTIS TILL EXAMEN!!!!!!!!!

Och vilken underbar fin present!
Jag vill också ha en sådan...måste också börja hinta mot sambon nu ;)

Populära inlägg