fredag 23 december 2011

Risalamalta med kanelmarinderade apelsiner och granatäpple

Dan före dopparedan! Att tiden kan gå så fort! Imorgon är det julafton och jag har nog inte hängt med sista dagarna. Alla julklappar är nu denna sena timme inslagna och nu väntar sängen för att vila inför en trevlig dag med makens familj imorgon och vidare till min familj på söndag.

Tänkte bjuda på ett litet recept idag. En vanlig juldessert som är lite extra, extra god naturligtvis!

Risalamalta med kanelmarinerade apelsiner och granatäpple


Gör risalamalta på vanligt vis. Koka därefter upp 2dl socker och 2 dl vatten med 2 kanelstänger. Blanda sedan sockerlagen med apelsin och granatäpple och låt stå en stund. Servera detta sedan till risalamaltan!

Inga kommentarer:

Teadventskalendern 2017

Det blev en teadventskalender i år igen, för femte året om jag räknat rätt och från Nabo precis som tidigare. Varför ändra något som jag va...