måndag 28 december 2009

Realisation

Nu är det rea i många affärer, speciellt på julsaker. Alltså perfekt att köpa till saker som du tyckte fattades i år, eller kanske något du sucktat efter men tyckt varit för dyrt. Har surfat runt på några av mina favorit internetaffärer som är listade i höger marginalen på bloggen och de har en del godbitar.

En minitomte till från Maileg skulle inte sitta helt fel och nu när de är 20kr billigare hos Ellis Corner, kanske det är dax att slå till?


Är lite svag för dessa hjärtan och blommor på bilden nedan. Perfekt att hänga i minigranen med färgglada band eller som dekoration intill julblomman eller på paketet. Hittade dem prisstänkta hos Elsas Hem.

Bild: Elsas Hem

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Visst är det ok att låna bild, bara roligt!

kram Mia (EC, Hem och Lycka)

Stinas butik sa...

Såg längre ner i din blogg att du har exakt samma julkrubba och figurer som jag har. Den har vart framme varje jul i vårt hem,i snart 40 år.
God fortsättning!
Kram

Anna sa...

Då har du en fin julkrubba! Julkrubban tillhör mina föräldrar och har nog funnits i deras ägo i ca 30år. Skulle gärna vilja ha en sådan själv.

Maria sa...

Jag borde verkligen passa på att kolla på julrean men jag har så svårt att komma in i stämningen igen...

Hoppas du har fina mellandagar!
Kram Maria

Ylva sa...

Önskar dig ett Gott Nytt År!
/Ylva

Hanneles julparadis sa...

Toppen för en julgalning :)

Julen 2018

Julen på bloggen kom av sig lite, men inte i själva livet som tur är! Det fanns helt enkelt inte tid att skriva så mycket i december mellan ...