Nya glögger

Har provat två nya glöggsorter i helgen; Kullamusts Äppelglögg samt Dufvenkrooks Chili & Choklad. För att ha lite referensvärde drack vi även en av förra årets favorit Dufvenkrooks Lingon & Blåbär som lite jämförelse. Både de nya slog förra årets favorit! Äppelglöggen är en sval god glögg som kan drickas både varm och kall. Kanske kunde varit lite mer glögg krydda, men känner på mig att den nog kommer att bli en favorit iår! Chili& Choklad glöggen är lite mustigare och smakar både glögg och massa choklad, mums! Den glöggen hade även en underbar glögg doft! Båda glöggerna slog Blossas nya stort. Summa kardemumma: Åk och köp!

Foto: AnnaJanson

Foto:AnnaJanson

Kommentarer

Hej! Tack för fina jultips och inte minst glöggtips! Har länkat till dig på vår hemsida/livsstilsmagasinet www.agate2.se Hoppas OK! :=)
Kajsa sa…
Åh, jag vill ha varm glögg NU. Den stora höstförkylningen är på väg in känner jag och jag fryser. Och glögg är ju så gott! Tack för tipsen! Min favvo förra året var den vita Herrgårdsglöggen. Och Blossas med konjak är alltid god.
Tack för din fina julsida och alla uppdateringar!
WILL DO!!!
Älskar choklad.
Malin sa…
Här julfrossas det ordentligt hör jag. :-) Den där choklad-glöggen låter grymt god. Den ska vi prova. :-)
Anna sa…
Anna>> vad trevligt att du länkar till min blogg!
Malin> javisst, börjar man för sent hinner man ej njuta av allt gott till jul!
Tack för både kameratips och glöggtips!
Kram Jea
Cecilia sa…
Jag kan verkligen rekommendera en glögg jag provade i helgen ... "Vinterglögg" heter den (vilket alltså innebär att man inte bara får dricka den kring jul utan under hela vintern!) och vi köpte den på en helt vanlig ICA-butik. Svart flaska med ett stort V på. I alla fall, denna glögg var helt alkoholfri och mycket "fruktigare" än vanlig glögg, det var fantastiskt gott. Prova den!
/Cecilia

Populära inlägg