Tomtar

Jag pyntar inte med så mycket tomtar nu för tiden jämfört när jag var liten =). En tomte som jag dock tycker är mycket snygg och åker fram varje år är en jag köpte i London i affären Accessorize för många år sedan. Blev glad i år då jag upptäckte att denna affär öppnat i Nordstan i Göteborg. Och vad hittar jag där, jo en ny underbar favorit, en underbar babuschka tomte! Helt i min smak, har dock inte inhandlats än. Kanske är ett bra tips för en paketkalender med!? Fem paket för ca 60kr (tror den kostade det).

Foto:AnnaJanson
Bild: Accessorize

Accessorize har många små söta färgglada julsaker, som små karameller! Klicka på länken ovan för att se lite mer vad de har (går säkert hitta flera små söta saker till en paketkalender till en tjej).

Kommentarer

Maria sa…
Jättefina! Vilken trevlig affär ska kolla runt lite mer.
Ulrika sa…
Åh, jag var på nordstan i helgen men ratade accerorize för "jag behöver inga vantar eller någon väska"..missade uppenbarligen en del sött..
ahh den affären måste jag spana in!
Ylva sa…
Ja, de har ljuvliga grejer där. Jag var inne häromdagen just för att kolla småsaker till adventskalender, perfekt ställe för det. Jag hittade mjuk uggla och påfågel att hänga i granen mm.

Populära inlägg