Andra Advent

Idag är det andra advent. Det går verkligen med storm steg mot julhelgen! I helgen har det inte varit speciellt mycket aktivitet med julstök och liknande i hemmet. Har jobbat hela helgen och varit på kalas igår kväll och ska snart iväg på adventsfika till en vän. Lite tråkigt att jobba helger i december, men denna är den enda som tur är. Näst kommande helger är det jul för fullt i hus och sinne!

Adventsfika och glöggfest inbjudningar brukar vara många i december och då är det trevlig att ha med en liten adventspresent tycker jag. Te, choklad, kaffe, blommor, listan kan göras lång på vad som är passande. Själv har jag bakat saffrans biscotti efter recept från Vinterns Söta, dessa lägger jag favorit plåtburken Jul från Boda Nova och ger bort ikväll. Plåtburkarna jul som köps i set om tre (är tre olika storlekar) finns till ett bra pris (99kr) på fabriksbutiken.

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Anonym sa…
Jag har en utmaning till dig!

Kram
/Johanna
Jenny sa…
Trevlig julblogg, du ligger i min blogglista, hoppas det är OK.//Jenny
Anonym sa…
Jag är i himmelriket. Jag satt just och googlade om meningen med Annadagen när jag trillade in på din blogg. En till Anna som älskar inredning och jul... vem kan önska mer av tomten. Tack för alla underbara tips.
Kram
En annan Anna.
Julhuset sa…
Vill bara titta inoch säga grattis på Annadagen.

Jag gillar plåtburkarna du köpt.
Anonym sa…
Mysigt nu med allt gott man får smaka på.
Anna sa…
Kul med alla era fina kommentarer! Det är helt ok att länka till mig!
//Anna J

Populära inlägg