1 månad kvar till julafton!

Tiden går fort nu och det känns som om den kommer att rusa framöver. Bara en månad kvar till julafton så nu är det julmys på allvar! Helgen har varit julinspirerad med julshopping på stan i lördags och julmarknader i söndags. Gunnebo- och Kvarnby julmarknader som jag besökte i söndags var dock lite av en besvikelse. Speciellt Gunnebo som jag nog hade lite förhöga förväntningar på. Men lite julstämning kom smygande när man traskar runt där på marknaderna, speciellt då det har varit lite snö och minusgrader i helgen.

Lördagens shoppingtur med min syster var mycket trevlig och hem kom jag med saker till julen. I shoppingkassarna hamnade bland annat Maison Belle; Christmas cleaner (har hört mycket på andra bloggar så var ju tvungen att pröva =) ). Luktar gott och gör att jag ser fram emot julstädningen, tror starkt på att den kommer att göra underverk på flera plan!

Foto: AnnaJanson

Kommentarer

Anonym sa…
haha! jul rengöringsmedel
Anette sa…
Det är julöppet hus i Äskhult på lördag. Det berättas om hur man firade jul förr och stugorna är pyntade på gammalt vis. Hantverkare är utspridda i byn och det är bara så mysigt. Kolla på http://www.askhultsby.se/
Anette
Anonym sa…
...kolla gärna in den underbara julmarknaden på Stora Holms säteri..ljuvligt ställe..........

Maria

Populära inlägg