Julte

Jag har börjat dricka mer och mer te under senaste året och favorit teérna kommer från teföretaget Kusmi tea. Gott te i snygga burkar! De har en julblandning som jag tänker införskaffa iår som heter Christmas tea. Det är ett svart kinesiskt te smaksatt med apelsin, mandel, vanilj och kryddor. Nackdelen med teet är det lite högre priset (värt pengarna enligt mig). Dock kan det vara roligt och ge bort i present/julklapp om man vill ge bort något lite lyxigt som inte köps i vardagslag. Prins Waldimir är ett favorit kusmi te bland många, även mig, alltså ett ganska säkert kort om man vill ge bort ett kusmi te. Har sett att kusmi te bland annat finns att köpa ï en del internetshoppar.

Bild: KUSMI TEA

Annat billigare julte finns att köpa på många ställen, de flesta teaffärer har julbladningar i lösvikt att sälja runt jul. Förra året köpte jag ett glöggte som var mycket gott! Bra att varva med glöggen om man tycker om det mycket! Det brukar även finns julkaffe ute i affärerna med olika smaksättningar.

Kommentarer

Sofie sa…
Å! Detta var en nyhet för mig. Älskar Kusmi-te, men visste inte att det fanns en julvariant. Kul! =)
CrimsonAnna sa…
Kul-tyckte mycket om Prince Vladimir men hade jag vetat vad det kostade hade jag druckit det med större andakt. Vissa butiker har det i lösvikt-då är det iofs lyxigt men mkt billigare än på burk
Anonym sa…
Åhh deras chaithe är också helt underbar!!

Populära inlägg