Helg med lite julkänsla....

Har arbetat i helgen, men där emellan har jag hunnit med en del...

Provade en ny glögg i lördags som jag kan rekommendera. En lättvinsglögg med hjorttronsmak. Smakar ju inte som alla lättrödvinsglöggar som jag brukar köpa, men ändå ett bra köp! Till glöggen förtärdes också naturligtvis Annas pepparkakor. Muggarna som jag använder som glögg muggar kommer från affären Granit och kostade 10kr styck förra året. De är nog egentligen en espressokopp, men jag tycker den funkar lika bra till glögg!
I går kväll (söndags) var jag på Jul på Liseberg med några vänner. En av dem brukar ha som tradition att ta med sina vänner dit före sin födelsedags fest. Julstämningen fanns där med musik, granar och MASSOR av ljus/lampor. Tror julstämningen skulle blir ännu bättre om det även blir lite kallare (jag frös visserligen om tårna..). För er som inte hittat favoriter att köpa i julmarknadsstånden kan jag rekommendera fudgen som säljs på några ställen..mycket god! Sen hade de även god korv på några ställen (jag som egentligen inte tycker om korv tyckte flera var god). Salta mandlar som fanns att köpa är annars en spännande nyhet för mig. Sen är nog glöggen ett måste att köpa! Värmer fingrarna gott! Att undvika på jul på Liseberg; Getterna, som luktar mindre gott.
Kommentarer

Anonym sa…
Vilken julhelg!
Anonym sa…
Dit skulle jag verkligen vilja åka nån jul. Men jag har tillräckligt svårt att få helgerna före jul att räcka redan nu.....

Populära inlägg