Idag börjar min jul på riktigt =)

Efter en rolig och intensiv helg med inflyttning och 30-årskalas (maken) hos oss sätter nu julstöket igång på allvar! På söndag är det Första Advent och innan dess är det en hel del som ska göras. Bland annat planera årets första julbord för familjen som vi sedan över fem år brukar ha vid Första Advent då maken fyller år en av de sista dagarna i nov. På förmiddagen idag har det blivit lussebullar efter recept från Arla. Att det snöade ute samtidigt och ljuvlig julmusik strömmar ur högtalarna gör att julstämning blir hög! Nu i eftermiddag blir det julköttbullar. Jag gör alltid köttbullarna efter samma recept till jul. Receptet hittar du HÄR.

Foto: AnnaJanson

Ikväll blir det julkonsert med Malena Ernman här i Jönköping. Ska bli mycket spännande och se vad hon kan göra för att höja julstämningen. Hon släppte julskivan Sankta Lucia - En klassisk Jul nyligen och de låter jag hört via Spotify lovar för en bra konsert ikväll!

Bild: Malena Ernmans hemsida

23/11: Konserten igår var riktigt bra! Gav kanske inte så mycket julstämning, men oj vad hon sjunger bra och vilken humor hon har! Helt klart värd att gå på, kanske dock inte om det är hög julstämning man söker.

Kommentarer

Grattis i efterskott, jag har lyssnat på Malena, hon är jätteduktig.
Anna sa…
Det är maken som ska ha Grattiset. Jag var nog lite otydlg, vilket nu är till rättat =).
Erika sa…
Hoppas dina lussebullar blev lika goda som våra! Det var ett bra recept. Ha en riktigt trevlig kväll med fin musik!
Axelina sa…
Sv: Tur att du håller med, nu är det gjort! Sitter och njuter!

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller