Julen 2019

Hej alla julälskande och julsugna personer!

Imorgon är det fyra månader till julafton och vissa år har julbloggen börjat dra igång vid den här tidpunkten, men i år tänkte jag vänta lite mer efter detta inlägg. De senaste åren har bloggen sakta ebbat ut i december vilket är lite tråkigt tycker jag. Förmodligen på grund av tidsbrist med tre barn, allt roligt som händer och jobb. Tänkte ändå se om det gör någon skillnad att börja senare. Fast jultankar har redan kommit här 😊. Pyssel är testat, har test bakat en grej och första julklappen är fixad secondhand! Å vem har inte hållit koll på julnyheterna från Formex denna vecka !? Charlie på Julkulturcramer har hållit mig lite uppdaterad och visat på fina julnyheter. Å en efterlängtad adventskalender har dykt upp (ni som följer mig på Instagram har nog sett på stories).


Ni som inte orkar vänta på julinspirationen här kan jag tips om alla andra julbloggar som dragit igång, ta en titt på www.julbloggar.se och på julinstagramkonton, sök på #julen2019 . Många varumärken börjar även lägga upp produktkatalogen för höst och vinter kollektioner som man kan kolla in för julinspiration. Sen finns ju även arkivet på bloggen här fyllt med lite av varje. Ta en titt vetja!

Å förresten! Vad vill ni helst läsa om här i år? Skriv gärna en liten kommentar !Kommentarer

Mitt bloggande brukar också ebba ut framåt december, men i år har jag schemalagt en del för hösten. Jag gillar ditt jultipsande för att det inte "uppmanar" till köphets. Du är en bra källa till ekologiskt och miljösnällt, så det ser jag gärna mer av. :)
Johanna sa…
Jag brukar vänta ett tag till innan jag börjar för säsongen, men jag har en del inlägg på gång, vi får se när de dyker upp! Börjar bli sugen, så vi får se hur länge jag kan hålla mig!

Jag läser gärna personliga, juliga inlägg och ogillar reklaminlägg om de inte är väldigt bra och personligt skrivna.
Jag gillar personliga julinlägg och tips på pyssel och bak :)
Jag brukar också dra igång nu men kommer också att vänta ett tag i år men ser fram mot en ny julbloggssäsong <3

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller