Adventskalender

Har ni tänkt ha någon julkalender i år, till dig som vuxen? Här har jag inte riktigt bestämt än men det lutar mot att det blir en teadventskalender i år igen från Nabo med ekoteér. För när en förpackning är så snygg som årets teadventskalender från Nabo har jag svårt att värja mig. Fin skogsgrön med grankvistar som är präglade i pappret. Fullpott design mässigt i mitt tycke då jag gillar grönt, granar och papper som är präglat. Å det här med att dricka ett nytt te varje kväll med någon man har kär är mycket trevligt tycker jag! Jag och min man brukar få ut två koppar på varje påse och tar det ofta på kvällen efter barnen somnat. Ni andra som brukar ha teadventskalender har ni någon trevlig "rutin" med ert tedrickande i december? Bilden nedan gör ju att iallfall jag längtar till tedrickande i december med något gott till.

Bild: Nabo
Nabo har precis som förra året en kaffe adventskalender med och i år även te- och kaffekalender på engelska. Tror det är 29 september som Nabos nya webbutik öppnar och man kan köpa teadventskalendern. Finns ju flera andra trevliga adventskalendrar för vuxna kan nog bli ett inlägg om dem framöver med.


Kommentarer

Mysiga testunder är lite av det bästa med vintern, hade en te-kalender för två år sedan, får se om det blir någon i år :)
Jag satsar också på Teadventskalendern. Så snygg den är i år! Min tradition är att jag dricker en kopp på morgonen till Svt:s julkalender, och sedan dricker jag en till kopp på kvällen. :)
Jag har haft teadventskalendern de senaste två åren och tänkte satsa på den i år också. :)
Jag önskar att jag gillade te när det finns en teadventskalender som dessutom är så snygg!
LG Concrete sa…
Säger som Sofie, jag önskar jag gillade te också! Tror jag ska unna mig någon sorts kalender till mig själv i år för första gången :)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller