Juligt lego och duplo

Att jag gillar lego är nog ingen överraskning för er som läser här och följer mig på instagram. På instagram har jag redan visat mitt inköp i somras som gjordes på Legoland. En låda med Creator Winter lego, närmare bestämt leksaksaffären som kom för två år sedan och som jag tittat på länge. Inköp till familjen, eller ja kanske mest till mig och äldsta sonen. Ser fram emot att bygga den i höst, eller kanske blir det en adventskalender till hela familjen att bygga stegvis under december?

Foto: Anna Janson
Lego Creator brukar ofta ha juliga/wintriga nyheter varje år och i år kommer en tågstation, Winter Village station. Passar fint ihop med jultåget som kom förra året.

Bild: The Brothers Brick
I år kommer även en duplolåda med en jultomte som heter Tomtens jullov i och tyvärr måste jag väl säga att här behöver barnen inte den (duplo finns i överflöd), men kanske någon annan planerar köpa duplo till jul, eller i höst. Kanske en idé att plcka isär duplosatsen och slå in i småpaket som julkalender?

Bild: lego.com
Sen kommer även som vanligt Legos adventskalendrar med tema City, Friends och Star wars. Ganska lika varje år, men har alltid varit lika uppskattat att öppna luckorna när vi haft en lego city kalender. I år blir det ingen färdig legokalender för vår del.

Kommentarer

Jessica sa…
Åh, den där vinterstaden kan ju bli ett superbra legojulland som går att leka med i något fönster...måste köpa! om inte till barnet, som saknar 10 år tills hon är 12, så till mig själv! Tack för tipset.
Anna sa…
Kul att du gillade tipset Jessica! Å det är ju ganska kul att få bygga med lego som vuxen med....

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller