Blossa Glögg - Blåbär Ingefära

Igår testade jag och maken Blossas nya ekologiska alkoholfria glögg med smak av Bläbär och ingefära. Ja även treåringen i familjen hann få i sig lite innan lägg dax, eller mest russin blev det nog.

Foto: Annajanson
 Jag tycker det är kul att det ekologiska utbudet bland alkoholfria/lättvinsglögger ökar och då inte bara med den traditionella glöggen utan som med Blossas att det kommer en i en smaksatt variant. Stort plus på det! Flaskan än snygg, men kanske inte speciellt julig, mer vintrig. Helt enkelt tillräckligt snygg för att ha den stående framme vid glöggbjudningar (jo det finns mindre snygga glöggflaskor tycker jag).

Foto: Annajanson
 Hur var då smaken? Tydlig smak av både blåbär och ingefära. Har du svårt för ingefära är detta ingen glögg för dig. Mindre sötma än hos många andra glögger, vilket gjorde att den maken gillade den. Jag känner att jag inte helt skaffat mig en uppfattning mer än att den är helt ok, varken odrickbar eller supergod. En ny spännande smak helt enkelt! Gillar du ingefära och mindre söta glögger är nog detta en glögg för dig!

Foto: Annajanson


Kommentarer

Jag har den hemma men den får vänta tills vi har glöggprovning framöver.
Ska helt klart testa denna, gillar inte allt för söta smaker så denna lär bli perfekt :)
Vad roligt att ni gillar den! Jag hade höga förväntningar men gillade inte den.
Unknown sa…
Vem vet var man kan köpa den?

Populära inlägg