Vårkänslor och jultankar

Nu undrar ni säkert om jag är helt jultokig som skriver här när det nästan känns som längst till jul. Jo lite, men mest är det faktisigt vårkänslor nu! Men emellan trädgårdsplanering och att leta vårblommor läste jag något intressant i tidningen nu på morgonen. Det var en artikel om årets julkalender och den verkar mycket lovande och klart att jag måste skriva om det då, trots vårkänslor och sol!

Det är samma manusförfattare (Stefan Roos och Per Simonsson) som till favoriten Tjuvarnas jul som gick 2011. Den heter Selmas jul och spelas just nu in på Skansen enligt artikeln. Bara denna information låter ju lovande eller hur? En vrång vetenskapsman och en lite följeslagare med flätor och ett luftskepp som åker mot nordpolen. Det blir ju bättre och bättre inte sant!? Den utspelar sig på äventyrarnas tid, när alla delar av jorden ännu inte var utforskade, speciellt inte nordpolen! Jo trots vårsol, vitsippor och början på grönskande gräsmattor kan jag inte låta bli att längta lite till jul. Att få krypa upp varje morgon med min femåring (då sexåring) och treåring och följa denna julkalender som jag tror att de kommer att gilla (och även jag!)!

Foto: Annajanson

Kommentarer

Anonym sa…
Hejsan ! Tog en titt inom julbloggar för att få en liten ja just titt
GLAD blev jag att läsa DINA rader om JULKALENDERN denna kommer säkert att bli BRA glädjer mig ÅR 2015 var i mitt tycke inget vidare. Passa på att önska en GLAD PÅSK O visst är det gott mad allt som kommer till OSS NU Men JULENS ALLA MYS är just det som ger en speciell värme
Veronica sa…
haha jag är som du - julgalning med vårkänslor
Känns som att årets kalender kommer bli bra =)

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller