Tummen upp för Allers Julmagasin!

Allers Julmagasin innehåller en hel del läsvärt i år tycker jag, den är helt klart köpvärd. Speciellt en del av pysslen håller hög klass, det känns nytt! Kanske tycker jag den var bra eftersom jag inte hade så höga förväntningar på den då Allers är lite tanttidning i mina ögon (förlåt Allers!). Men som sagt, i år tycker jag de kommit delvis förbi den där tantvarningen och hade både bra nytt pyssel och goda recept.

Vad får jag med mig från jultidnignen i mitt julplanernade då? Jo, från receptdelen tar jag till mig om gräddkolor, göra örtsalt att ge bort och att göra chokladmuffins med polkagris. I pysseldelen fastnade jag mycket för de stickade granarna att hänga i julgranen (se nedan), virkade hjärtan och en längtan att kunna sticka fina jultröjor till barnen (finns fins mönster).

Längtar du efter att grotta ner dig i jul och få så mycket jul det bara går nu. Löp och köp, den är helt klart läsvärd! Den ger idéer, tankar, men den där wow känslan och "jag vill ha jul nu" infinner sig inte hos mig. Kan även ha att göra med att det fortfarande är ett tag kvar och en fin höst just nu! Har du tänkt att inte köpa så många jultidnignar? Vill du ha lite mer klassiskt? Mer matrecept? Vänta på andra tidningar med julspecial ex tidningen Lantliv.Bilderna ovan är fotade från Allers Julmagasin 2015.

Kommentarer

Vilka söta stickade/virkade granar och svampar, det blir jag sugen på att ta mig an!

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Pärla julsaker

Smällkarameller