Julen är på G...

Om 70 dagar firas julafton, vilket börjar märkas runt om. Frostnätter börjar krypa på allt mer och affärerna börjar plocka fram sina julsaker. IKEA i Jönköping har fått upp det mesta av julsakerna och har invigning av sin  julavdelning på lördag. IKEAs hemsida har fliken jul och vinter kommit fram bland sortiment flikarna. Har via instagram sett att Lagerhaus har börjat plocka fram sina julsaker och det syns även på deras hemsida där julsakern har trillat in. Barr pappret hos Lagerhaus väntar jag på att få lägga vantarna på och sen funderar jag även på denna fina grangirlang, eller kanskse borde göra en själv!?

Bild: Lagerhaus
Även på Åhlens hemsida börjar det dyka upp julsaker och  ICA hemma har fått upp sin julflik på sin hemsida. Ekologiska chokladkalendrar går att köpa på nätet, se HÄR och HÄR. Flera webbutiker med inredning har börjat få in sitt julutbud på hemsidorna. Ellis Corner som bl a har Maileg har en fin rabattkod just nu, in och titta på butikens instagramkonto ( @elliscorner) för mer information. De har bland annat dessa fina mini Mailegtomtar.

Bild från Ellis Corner

Inredningstidningen Skönahem har fått upp en jul del på sin hemsida, lika så tidningen Amelia. I tidningshyllorna hittar man både hemmetsjournals, allers och 1001 idéers julupplagor. Och på andra hyllor i affären kan man hitta påde julmust, glögg och annat juligt och gott!

Det börjar verkligen dra sig mot jul! Vad för tecken går du och letar efter?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vika papperspåse

Smällkarameller

Pärla julsaker